VardagssminkningHar fått lite frågor om hur jag sminkar mig och när en klasskamrat frågade mig igår bestämde jag mig för att skriva ett litet inlägg om det.

  • Först och främst tvättar jag alltid ansiktet och smörjer in mig innan jag lägger makeupen. Sedan applicerar jag (2)Helena Rubinsteins Magic Concealer under ögonen. En underbar concealer som är väldigt tunn i konsistensen men täcker ändå mycket bra. Den kostar runt 300-400 kr men det är den värd eftersom den räcker minst ett år.

 

  • Efter det applicerar jag (1)Kanebos Total Finish som är ett foundationpuder. Det jag gillar med den är att man själv kan bestämma hur täckande man vill att den ska vara beroende på hur mycket av produkten man applicerar, samt att den känns lätt på huden och inte lika tung som en flytande foundation. Kostar ca 400 kr.

 

  • Därpå applicerar (3)Make Up Stores Blush i färgen Posh. Har inte provat speciellt många blushes och har därmed inte så mycket att jämföra med, men jag tycker att denna fungerar bra och är prisvärd, under 200 kr i alla fall.

 

  • Tillsist applicerar jag min mascara (4)Voluminous 4x från Loreal. En mycket prisvärd mascara som faktiskt är bättre än de flesta dyra mascaror jag provat på. Denna kan man ofta hitta nedsatt och kostar då ca 99 ynka kronor, ordp. 115 kr.

 

De dagar jag känner för att markera mina ögonbryn använder jag mig av (5)Make Up Stores Trial Brow Color. Tycker den är väldigt bra efter den ger ett naturligt resultat och inte lika skarpa linjer som en penna oftast ger.


NOLLE-P

Tänkte skriva hur kul jag har haft här i Norrköping under nolleperioden men jag orkar inte riktigt, lat som jag är.. Rekommenderar varenda människa att börja på universitet om det är så här underbart man har på alla universitet, annars missar man nått här i livet!

Min hemmafru (christoffer), har åkt hem idag så jag ska väl hugga in i lite disk nu, tja.

Bjuder på tre Michelle också, varsågodSatan i gatan

Drar på min första studentfest här i norrköping. Måste säga att jag trivs oerhört bra här hittils.

DANSK kubb, kräftor och avsked

Tack för en fin kväll, saknar er redan!


ASIEN 2011HEMMA

Kunde inte sluta le när jag äntigen satte min fot på Arlanda igår. Så underbart att vara hemma igen. Bilder från resan kommer senare. Nu ska jag laga spaghetti och köttfärsås och äta till jag spricker

Sverige, Sverige älskade vän


.. i efterskott

RSS 2.0