GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS

Personen som jag älskar mest i hela världen fyller år idag. GRATTIS TILL NICO!!!!!!!!!!!!!!!! <3<3<3<3<3<3<3<33<3<333<3<3<3<333333


Bara för att jag och Vicky har ett vad!


SÅ UNDERBART!!!!!!

Två konserter avklarade idag! Alla var så sjukt underbart duktiga. Det är så oerhört roligt och jag vill inte att de ska vara sista föreställningen imorgon..


pic: google

River Flows In You

Imorgon börjar veckan från helvetet. Massa prov och skolarbeten. Dessutom kommer jag missa massa i skolan eftersom jag måste ta ledigt för vi har rep varje dag inför konserten i helgen. P.g.a. detta kommer jag ta en bloggpause fram till Lördag. Datapause också för den delen också. Så vill ni något får ni ringa.

Slänger nog upp någon video från konserten sen, så håll utkik så hörs vi senare i veckan. Kram!


Dangerous Animals

Trevliga människor hos Carro, en trevlig kväll.


Vad skulle vara rätt om ingenting är fel?


Borde plugga nu..


Jonathan Johansson <3<3<33<3<3<3333<3<3GYNNING

”Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you’re wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn’t love you anymore.”
står inte ut / ett år försvinner utan ljus / även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur

Springer baklänges två gånger, sen tre, sen fyra, sen fem....

promise I'll be kind, but I won't stop until that boy is minePlanera var att åka på 80-talsfest igår. Jag hade klätt ut mig och var superpepp, så blir det inställt. Inte okej! Kvällen slutade med grillning hos Nico, väldas trevligt! Bilder kommer senare för nu ska jag åka till jobbet. Ha en bra dag kära läsare!

 


we'll follow animal tracks to a tree in the woods and a hole in the leaves we'll see the bright baby eyes of a chickadee

Jag längtar...

..tills Oskar Linnros släpper sitt album
(Nya singeln Från och med du kan ni lyssna på här!)
..tills Vickys fyllesamtal som kommer inatt
Nu ska jag sova, godnatt godningar!


everything crumbles in time

Är fattigat i världen just nu. Annars hade jag klickat hem denna.

chicy.se

Darkness falls across the land

Körrepetition, körrepetition, körrepetition, körrepetition, körrepetition, körrepetition, körrepetition och körrepetition. På grund av det blir det lite klent med uppdatering. Men I will be back!


Klä mig i rött? NEJTACK!

Men jag är så illa tvungen....

Idag tog jag mig i kragen och drog ner på stan och letade efter kläder till Michael Jackson-konserten. Medans de flesta andra ska vara rockiga ska jag vara "romantisk"(inte kul!!!!!!), eftersom jag ska sjunga en ballad. Japp, så det blev denna lilla klänning för 99 kronor på hm. Superfynd! Här ska inte slösas pengar på röda plagg, för jag tänker aldrig dra på mig något rött om jag inte blir tvingad till de. Rött är inte min färg. Rött är inte någons färg. Jo, typ en brun latinotjej.

Nu ska jag hänga tvätt, ha det bra!Det finns en sak som alltid består

Började dagen med en timmes powerwalk. Vet inte om det beror på det, men jag är så sjukt trött just nu. Känns som hela min kropp kommer sjunka ihop till en klump på golvet snart. Inte okej!

Världens snuskigaste man

Min dag:
- Upptäckte att Kristian Anttila har släppten ny singel. Blev helt till mig.
- Skola
- Repade med kören
- Mumsade i mig god mat (oliver<3<3<3<33<333)


Every day may not be good, But there’s something good in every day
Do you know what makes me happy?

Hemma i urskogarna igen. Har haft det helt underbart i Uppsala. Har hetspluggat in glosorna tills imorgon. Nu är jag nöjd och trött, sängen nästa! Hörs, puss.


ÄLSKADE UPPSALA

Har haft roligaste valborgskvällen i mitt liv kan jag säga er, gott folk! Det som att vara på festival. Sååå sjuuukt mycket folk. Helt underbart. Så här kommer lite underbara bilder från den underbara kvällen :) pusss

Hittade finaste jeansjackan på secondhand också. Checka!
Vickivires bilder, chellens redigering

RSS 2.0